14

Jun
2014

Alfa Jazz Fest 12-15 червня 2014

Розміщене від: підтримка/ 684 0

Alfa Jazz Fest – це відомий та дуже популярний джазовий фестиваль міжнародного масштабу. Кожного року фестиваль збирає найкращих джазових музикантів з усього світу, а цьогоріч буде справжнє неперевершене видовище та захоплююче шоу. Завдяки цьому фестивалю Львів перетвориться на джазове місто. Вас чекатимуть чудові та незабутні літні вихідні!

Незабутні враження та надзвичайні емоції вам гарантовано!

За ці чотири літні дні, на трьох сценах фестивалю для вас виступатимуть понад 100 відомих музикантів з 13 країн, а саме з України, Індії, Німеччини, США, Бразилії, Великобританії, Угорщини, Ізраїлю, Австрії, Данії, Франції, Росії та Грузії.

За традицією центральна сцена буде розташована у Парку Культури імені Богдана Хмельницького. Також ви можете завітати до сцен на площі Ринок та біля Палацу Потоцьких.

Сцени на площі Ринок та на площі біля Палацу Потоцьких будуть відкриті для всіх охочих, а за подіями на центральній сцені можна спостерігати придбавши квитки або розмістившись у пікніковій зоні парку на великих світлодіодних екранах.

Дізнатись вартість та придбати квитки, а також ознайомитись з детальною програмою заходу ви можете на офіційному сайті Alfa Jazz Fest.