28

Jun
2013

II Гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»

Розміщене від: підтримка/ 719 0

Фестиваль Львів на тарілці

 Дата фестивалю 28-30 червня 2013року

Львів зітканий із легенд, переказів і міфів. В цих історіях є безліч відомих розповідей про традиції Львівської кухні, яка впродовж багатьох століть створювалася мешканцями цього міста – українцями, поляками, євреями, вірменами, греками, росіянами, італійцями тощо. Місцева кухня збереглась і культивується у львівських родинах, в ресторанах, а також на різноманітних гастрономічних подіях Львова.

Гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці» запропонує усім охочим пізнати особливий смак страв Львівської кухні та долучитися до відродження кулінарних традицій міста Лева.

Протягом трьох днів Фестивалю  львів’яни та гості міста, експерти, представники сфери HORECA і гурманиматимуть змогу відвідати ярмарок-презентацію та продегустувати страви львівської кухні, традиційні напої та регіональні сезонні продукти. Також гостям фестивалю буде запропонована унікальна можливість взяти участь уГала-вечері за великим столом просто неба, де найкращі шеф-кухарі Львова презентуватимуть страви та напої, приготовані за особливими рецептами Львівської кухні з використанням продукції місцевих виробників.

Унікальність фестивалю в тому, що задля його проведення об’єднаються ресторатори, місцеві виробники продуктів, експерти та професіонали гастрономії, гурмани, які спрямують свої зусилля на відродження місцевої кухні, пошук нової рецептури, популяризацію споживання якісної місцевої продукції та вдосконалення сервісу.

Запрошуємо Вас скуштувати увесь Львів на тарілці!