14

Oct
2016

Національне Свято Шоколаду жовтень 2016

Posted By : підтримка/ 807 0

У Львові відбудеться найсолодше свято країни – Національне Свято Шоколаду

14 – 16 жовтня 2016 року у Львівському палаці мистецтв відбудеться найсолодше свято країни – Національне Свято Шоколаду. Протягом трьох днів Свята найкращі виробники шоколаду України представлять найсмачнішу свою продукцію. Крім того, кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах з приготування солодощів.

Протягом трьох днів Свята діятиме Величезний Шоколадний Ярмарок, на якому виробники та представники шоколадної індустрії, кондитерські та майстерні шоколаду ручної роботи презентуватимуть свої вироби, зроблені спеціально до Свята.

 

Також цього року на Національному Святі Шоколаду діятиме інтерактивний Музей шоколаду, де кожного гостя зустрічатимуть маленькі ведмедики – охоронці шоколадних таємниць. У Музеї відвідувачі дізнаються більше про історію шоколаду та про те, з чого та як його виробляють. Унікальне поєднання корисного з приємним!

Як і щороку, дивуватиме Галерея скульпторів, у якій талановиті львівські митці на очах у відвідувачів створюватимуть шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів, частина з них доповнить Шоколадне місто.

Маленькі відвідувачі шоколадного фестивалю мандруватимуть Дитячим шоколадним королівством. У ньому все буде зроблене із шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. Крім того, кожен маленький гість зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів, зокрема й власного шоколадного вагончика, якого можна буде «навантажити» горішками, родзинками, печивом та іншими ласощами.

Також буде обладнано декілька «шоколадних» фотозон – мистецьких інсталяцій – 5-метровий шоколадний млин із ведмедем, величезна 9-метрова шоколадна коробка цукерок, тож кожен відвідувач зможе зробити особливе фото на згадку.

Здійсни свою мрію! Проведи найсолодший вікенд на ХІ Національному Святі Шоколаду!

Організатор: компанія «ДікАрт»