27

Jun
2014

Фестиваль Львів на тарілці 27-29 червня 2014

Розміщене від: підтримка/ 718 0

У Львові як ніде багато різноманітних переказів легенд та міфів пов’язаних з кулінарними традиціями. Місцева кухня та традиції формувались різними культурами які мешкали у цьому місті, зокрема вірменами, українцями, поляками, євреями, росіянами та греками. Досі місцева кухня культивується у львівських родинах, ресторанах та яскраво демонструється на гастрономічних фестивалях.

Якщо вам цікаво відчути що ж таке кухня Львова та відчути особливий смак її страв – ласкаво просимо на ІІІ Гастрономічний Фестиваль «Львів на тарілці»!

За традицією під час фестивалю буде працювати ярмарок, на якому всі охочі зможуть про дегустувати традиційні львівські страви та напої. Окрім того тут будуть представлені регіональні сезонні продукти. Тут діляться сімейними рецептами та мають змогу трішки подискутувати на тему сучасної кухні. Все це відбувається під музичний супровід, що як ніщо інше допомагає створити притаманну Львову вишукану атмосферу.

Під час великої гала-вечері просто неба, за великим столом зустрінуться 300 львів’ян та гостей міста. Найкращі шеф-кухарі презентують різноманітні страви та напої, котрі вони готують за особливими місцевими рецептами. Всі страви приготовані із продукції місцевих виробників. Супроводжується вечеря обговоренням рецептури, особливостей сервірування та місцевих традицій.

Фестиваль охоплює весь Львів, адже гастрономічна мапа фестивалю об’єднує усі ресторації міста.

Цей фестиваль є дійсно унікальним. Він об’єднує ресторани, професіоналів гастрономії, місцевих виробників та гурманів, які прагнуть відтворити та відродити особливості львівської кухні.

Запрошуємо всіх поціновувачів справжньої гастрономічної феєрії на фестиваль «Львів на тарілці»!